perjantai 11. joulukuuta 2015

Rasmus Seebach - FarligTanskalainen Rasmus Seebach julkaisi juuri uuden albumin nimeltä Verden ka' vente. Kerroin aikaisemmin olevani todella innoissani kyseisestä albumista ja myös siitä, että huomasin Rasmuksen tekevänkin musiikkia, luulin nimittäin, ettei hän tee musiikkia enää. Olen kirjoittanut myös aiemmin hänen kappaleestaan Uanset (teksti täällä), joka on tämän uusimman albumin ensimmäine single lohkaisu.

Olen nyt kuunnellut jonkin verran tätä uutta albumia ja löytänyt ainakin jo yhden kappaleen, johon tykästyin kunnolla, ja sen on tämä Farlig.

En tiedä mikä Rasmus Seebachin musiikkissa muhun vetoaa, mutta mä vaan niin rakastan hänen musiikkiaan. Mun mielestä tanskan kieli on myös kivan kuuloista ja on hauskaa huomata myös, että välillä ymmärtääkin osan kappaleen teksteistä.

Jos haluatte Rasmus Seebachin musiikkia kuunnella, suosittelen kuuntelemaan varsinkin Engel (2009), Natteravn (2009) sekä ylempänäkin mainittu Uanset (2015).

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea, olet yksi kolmesta onnekkaasta, jotka voittivat blogini korttiarvonnassa (http://revontulipalo.blogspot.com)! Laittaisitko sun postiosoitteen mahd pian osoitteeseen revontulipalo@hotmail.com, niin saan jouluisen tervehdyksen postitettua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori kun laitan näitä sun kommenttiboksiin, voit vaikka poistaa nää jos haluat :D Mutta sähköposti ei suostu lähettämään viestejä, niin en pysty siellä vastaamaan. Lähetän kortit Englannista, joten ei mitään väliä, onko vastaanottaja Suomessa vai jossain muualla Euroopassa. Laita siis se osoite mistä sut tavoittaa parhaiten joulun alla :)

      Poista