sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Coldplay - Adventure of a lifetimeTaas yksi bändi, jonka musiikkia pitäisi kuunnella enemmän.

Coldplay, tämä englantilainen huippusuosittu bändi, joka on ehtinyt ihan hyvään ikäänkin jo, perustettu nimittäin vuonna 1996, on julkaissut uutta musiikkia. Ja oon täysin rakastunut tähän uuteen Adventure of a lifetime kappaleeseen. Coldplay julkaisi 4.12. uuden albumin nimeltä A head full of dreams, joka ei (ainakaan vielä) ole kuunneltavissa Spotifyssä. Tuolta albumilta on kuitenkin julkaistu kaksi singleä, joita spotifyssakin voi kuunnella, tämä kyseinen Adventure of a lifetime sekä Everglow, joka vaikuttaa kanssa aika hyvältä.

Coldplay tulee keikalle Tukholmaan 3.7., mutta tuo keikka on jo loppuunmyyty. Suomeen Coldplay ei ole tulossa keikalle, ainakaan tän hetken tiedon mukaan.

4 kommenttia:

  1. Jotenkii tykkään sun blogistas älyttömän paljon kun tänne aina päädyn. En kumminkaan koe blogin tarjontaa itselleni sopivaksi koska kuuntelen niin erilaista musiikkia. Mutta jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  2. Coldplay on kyllä yks mun suurista suosikeista! <3 Ois ollu niin kiva päästä tolle Tukholman keikalle, harmi että se on jo loppuunmyyty :(

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista