keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Petter - Vi är

Petter tais olla yks niistä ruotsalaisista artisteista, joita löysin, kun niitä aloin etsimään. Tai ehkä olin kuullut vaan Fintelligenssin biisin Stockholm-Helsinki, jolla Petter on myös fiittaamassa. Älyttömän kova biisi muuten tuo, Emil ja Max kuitenkin vaan nauroivat kun kerran soitin sitä. Ehkä eivät vaan ymmärtäneet tätä kaunista Suomen ja Ruotsin yhteistyötä.

Petter on ehdottomasti yks mun lemppari ruotsalaisista artisteista. Suosittelen erityisesti kuuntelemaan Håll om mig (jolla myös mukana Daniel Adams-Ray, toinen mun ruotsalaisista lemppareista), Början på allt, Logiskt sekä Stockholm i mitt hjärta, joka on alunperin Lasse Berghagenin kappale, mutta mistä Petter teki uuden version ollessaan mukana Så mycket bättre-ohjelmassa, joka on Ruotsin versio Vain elämää-ohjelmasta.

En omista valitettavasti yhtään Petterin albumia (häpeä!), mutta ajattelin ostaa uusimman sitten kun se (toivottavasti pian) ilmestyy. Voin kyllä sanoa, että odotan innolla.

2 kommenttia:

  1. Oii, kiitos vinkistä! Tästä ruotsalaisesta artistista en ollut kuullukaan vielä:) Ehdin vielä hyödyntämään ja oppimaan vähän ruotsia ennen kirjoituksia:D

    VastaaPoista