torstai 29. syyskuuta 2016

Julie Bergan - ArigatoEi oltu Emilin kanssa nähty kahteen viikkoon ja viime lauantaina kun hän tuli Ruotsista mua moikkaamaan tänne Suomeen, hain hänet satamasta ja kun ajettiin Kustaviin päin, halus hän esitellä mulle uusia musiikkilöytöjään. Tämä kappale oli yks niistä ja olin koukussa tähän jo heti ekalla kuuntelukerralla! Ihanan pirtee ja energinen biisi! Tämä biisi on mulla ollut kyllä ehdottomasti eniten soitossa tällä viikolla.

Julie Bergan on norjalainen 22-vuotias pop-artisti, joka julkaisi debyyttisinglensä Younger vuonna 2014. Olen nähnyt hänen biisejään Spotifyn listoilla, mutta ikinä ennen en ollut hänen musiikkiaan kuunnellut, en kyllä tiedä miksi oon ne sitten ohittanut. Täytyypä jatkossa olla tarkempi muidenkin artistien kanssa, ettei tällaiset timantit jää löytymättä. Noh, parempi kuitenkin myöhään kuin milloinkaan.

Tsekkasin Youtubesta myös videon hänen live-esiintymisestään ja hui miten hyvä sekin oli! Ihanan energinen oli myös tuo esityskin! Video löytyy täältä ja Arigato alkaa kohdasta 4:10.

Mitäs tykkäätte tästä? Iskeekö teihin myös?

8 kommenttia:

 1. Ihan hyvä biisi, ei kyllä yhtään mun tyyppinen, muttei mikään huonokaan! :-)

  VastaaPoista
 2. Pakko kyllä nyt myöntää, että tämä artisti on mulle aivan uusi tuttavuus! Ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen joka tapauksessa, jään ehdottomasti innolla kuuntelemaan :)

  VastaaPoista
 3. En ole ennen kuullutkaan tästä artistista, mutta pakko sanoo et tykkäsin! :)

  VastaaPoista
 4. Ihan ookoo biisi :) Ehkä tällekin lämmetään myöhemmin kunnolla :-D

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista