torstai 24. syyskuuta 2015

Darin - Juliet


Ihmiset varmaan parhaiten muistaa Darinin vuonna 2005 ilmestyneestä kappaleesta Step up ja sillä Darin tunnetuksi tullakin. Itse olen sen jälkeen kuullut pari biisiä Darinilta, esimerkiksi Lovekiller (2010) on hyvä. Darin on kuitenkin näiden vuosien aikana ehtinyt julkaista 8 albumia, mutta pahemmin en ole hänen musiikkiaan kuunnellut. Keväällä törmäsin spotifyssä Ruotsin hittilistalla Darinin silloin ihan uuteen kappaleeseen Ta mig tillbaka. Taisin miettiä, että onkohan edes kovin kummonen biisi, mutta annoin sille mahdollisuuden ja kyllä kannatti, tuo biisihän on aivan ihana. 

Kyseessä siis on Darinin ensimmäinen ruotsinkielinen kappale (jos ei huomioida paria satunnaista ruotsinkielistä kappaletta silloin kun esityskielenä kuitenkin oli englanti), mulle kävi taas näin niinkuin Danny Saucedon kanssa (lue täältä), että tykästyin musiikkiin heti kun esityskieli vaihtui englannista ruotsiin. 

Juliet on nyt toinen ruotsinkielinen julkaisu. Darin on julkaissut myös lisää ruotsinkielisiä biisejä mm. Lagom ja Göteborg. Uusi albumi nimeltä Fjärilar i magen ilmestyy huomenna perjantaina 25.9. Ajattelin kuunnella tuon levyn silloin ja odotukset on kyllä aika korkealla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti