perjantai 6. marraskuuta 2015

Norlie & KKV - Västerbron


Norlie & KKV on ehdottomasti yks mun lemppari ruotsalaisista artisteista tai bändeistä! Rakastuin täysin kun ekaa kertaa kuulin Ingen annan rör mig som du kappaleen. 

Sen jälkeen olenkin innolla odottanut seuraavia julkaisuja. Tämä uusin kappale Västerbron ilmestyi 25.9. ja toivon, että pian ilmestyisi albumikin, sen voisin vaikka ostaakin.

Toinen kappale, joka kannattaa tältä kokoonpanolta kuunnella on Du får göra vad du vill med mig, aivan ihana tuokin kappale.

Ja sitten vielä vähän aiheen vierestä. Ehkä ootte huomannutkin, että jaan aika paljon ruotsalaista musiikkia täällä ja sitä myös kaikista ahkerammin etsin. Mä vaan rakastan ruotsalaista musiikkia niin paljon. Mutta siis ajattelin, että vois melkein pyhittää tän blogin pelkälle ruotsalaiselle musiikille, mutta en tiedä olisko kovinkaan monta suomalaista lukijaa, jota kiinnostais lukea ruotsalaisesta musiikista. Mutta onhan maailma myös täynnä älyttömän hyvää suomalaista ja esim. tanskalaista musiikkia, jota haluan jakaa täällä, joten aion jatkaa samalla linjalla kuin nytkin mennään :)

6 kommenttia:

 1. Täällä ainakin yks, jota kiinnostaa erityisesti tuo ruotsalainen musiikki! :-) Sitä kun ei itse niin helposti löydä, tai no harvemmin tulee edes etsittyä, niin on kiva, että on tällainen paikka, josta löytää hyvää ruotsalaista musiikkia :-) Mutta jatka toki tällä linjalla, monta loistavaa suomalaistakin biisiä oon täältä löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että täällä on porukkaa, jota kiinnostaa ruotsalainen musiikki! :)

   Poista
 2. Ruotsalainen musiikki on kyllä niin hyvää! Muutin nyt syksyllä Tukholmaan ja ruotsalaisia ihmetyttää kun suomalainen osaa kaikki ruotsinkieliset hittibiisit ulkoa haha, mutta nää vaan tekee niin hyvää musiikkia!

  VastaaPoista
 3. Moikka, valitsin sut linkkaa blogisi -lemppareihin, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa :)

  http://difl-kaisa.blogspot.fi/2015/11/linkkaa-blogisi-top5.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kattomassa, kiitos paljon, ihanasti olit kirjottanu :-) piristi paljon!!

   Poista