sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Kleerup - Så länge skutan kan gå (Så mycket bättre)Mä en ole katsonut Så mycket bättreä, mutta olen jälkikäteen näitä kappaleita kuunnelut spotifystä. Enimmäkseen olen kuunnellut mulle tuttujen artistien versioita ja niitä mulle tuttuja artisteja olikin mukana tällä kaudella aika monta, Miriam Bryant, Ison & Fille ja Kleerup. Ja jos joku ei vielä tiedä mikä Så mycket bättre on, niin se on Ruotsin Vain elämää.

Pakko oli tietenkin kuunnella myös se alkuperäinen versio, Sven-Bertil Tauben Så länge skutan kan gå, joka olikin yllättävän hyvä.

Mä rakastuin kyllä heti tähän Kleerupin versioon. Mun mielestä tämä on vaan täydellinen. Kylmät väreet tulee joka kerta tätä kuunnellessa. Taisin kerran vähän itkeäkin tätä kuunnellessa, niin hieno tämä kappale on.

Seuraavaa kautta pitääkin sitten varmaan seurata ihan tv:stä, niin hyviä versioita olen nyt kuullut ja vähän harmittaakin, etten ole tältä kaudelta yhtäkään jaksoa katsonut.

4 kommenttia:

  1. Todella mahtavia musavinkkejä täällä! Ihana törmätä välillä joihinkin muihinkin blogeihin kuin lifestyle-tyyppisiin :) Peukku ylös!

    VastaaPoista
  2. Komppaan edellistä, eli siis tosi virkistävää käydä välillä blogeissa jotka ei ole niitä perus lifestyle! :) Jaat hyviä musiikkivinkkejä ja teksti on hyvää, sitä on mukavaa lukea ja sitä on sopivasti. Banneri sopii hyvin!

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista