lauantai 21. marraskuuta 2015

Julia Adams - 0400AMJulia Adams on mulle aika uusi tuttavuus, mutta uusi hän on myös musiikkimaailmassa, sillä tämä on vasta hänen kolmas julkaisunsa.

Tykästyin tähän kappaleeseen heti sen kuultuani, tykkään vaan tosi paljon koko fiiliksestä tässä biisissä. Tämä onkin yks mun lemppareista tällä hetkellä.

Julian aikaisemmat julkaisut, Som jag ja Allt jag nånsin kannattaa myös kuunnella.

Mä olen varma, että tämä tyttö tulee tekemään vielä hienon uran ja innolla odotan myös seuraavaa julkaisua.

4 kommenttia:

 1. Kivan erilainen blogi ja tykkään erityisesti tosta bannerista! :)

  http://sofiaidaanneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hei tosi hyvä blogin idea! :) Oon tässä lähiaikoina miettinyt että voisin alkaa kuuntelemaan ruotsalaista musiikkia, jotta oppisin paremmin ruotsia. Harmittaa ettei mulla ole Spotifayta, enkä pysty kuuntelemaan tota biisiä... Täytyy varmaan YouTubesta ettiä :) Osaisitko suositella mulle jotain hyviä ruotsalaisia biisejä, missä olis myös hyvät sanat esim. kerrottaisiin rakkaudesta?

  http://kauneudenilluusio.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! :) Ja joo suosittelen kyllä kuuntelemaan ruotsalaista musiikkia ruotsin opetteluun. Vaikka oon oppinut tosi paljon lisää ruotsia täällä Ruotsissa asuessani niin silti opin koko ajan lisää kieltä just musiikistakin :)
   Nyt pistit kyllä pahan, oon huono muistamaan kappaleita jos joku niitä kysyy, mutta eka mieleen tulee ainakin Norlie & KKV - Ingen annan rör mig som du, Jakob Karlberg - Fan va bra, Ibbe - Du & jag, Darin - Juliet, Danny Saucedo - Brinner i bröstet, Emil Berg - Jag kommer aldrig kunna dö med dig ja Albin - Du lever inom mig. Okei no olihan noita tossa aika monta jo :) Toivottavasti tykkäät ja toivottavasti noista on myös apua! :)

   Poista