lauantai 17. syyskuuta 2016

Blogin herättäminen takaisin henkiin + Karri Koira - Yks


Heipä hei! Mähän lupasin postata taas kun tulen takaisin Jamaikalta kotiin tammikuussa, mutta jostain syystä en sitten ikinä postannutkaan mitään. Aika oli aika tiukilla, joten pistin blogin tauolle. Nyt kuitenkin on tullut sellainen fiilis, että voisin hyvinkin jatkaa tätä blogin pitämistä taas.

En kuitenkaan aio yrittää postata samaa tahtia kuin ennen (postaus päivässä), koska tuo tahti alkoi jo stressaamaan mua eikä aikakaan siihen oikeen riittänyt. Oli myös stressaavaa ja joskus hankalaa löytää joka päivälle uusi (hyvä) biisi. Toinen asia, joka tässä blogissa tulee muuttumaan, on se, että yritän olla välittämättä siitä, ettei kaikki biisit, jotka esittelen täällä tuu aina olemaan ihan upouusia. Annan itselleni luvan kirjoittaa myös vaikka vuoden tai pari vanhoista biisistä jos niin haluan. Tän blogin tarkoitus ei kuitenkaan ole esitellä ihan uusinta musiikkia vaan enemmänkin mun mielestä hyvää musiikkia.

Mä rakastan musiikkia niin hemmetin paljon ja uusia mahtavia biisejä löytyy ihan koko ajan ja jostain syystä mulla on vaan joku himo jakaa hyvää musiikkia muillekin! Musta tuntuu niin hyvältä, jos saan jonkun tykkäämään samasta biisistä ja musiikista mistä ite tykkään. Ja toivon niin, että joku oikeesti löytää uutta hyvää musiikkia täältä mun alkeellisesta pikku musiikkiblogista. Sitä mä haluan. Mä haluan jakaa mahtavia musiikkikokemuksia muille ja ilahduttaa muiden elämää hyvällä musiikilla. Jos tätä luet ja oot ennenkin käyny täällä mun blogissa; tervetuloa takaisin! Jos luet tätä blogia nyt ekaa kertaa; tervetuloa tänne, toivottavasti viihdyt ja palaat myöhemminkin takaisin! :)

Ja eikös sitten pistetä heti eka biisi esittelyyn.

Ekaa kertaa kun kuulin Karri Koiraa, oiskohan ollut vuonna 2010-2011, tykästyin kyllä tosi paljon! Karri julkaisi debyyttialbuminsa K.O.I.R.A. marraskuun 2012 lopussa, ja ostin sen melkein heti julkaisun jälkeen. Musta tuli heti fani ja kulutin kyllä tota levyä niin paljon tuolloin! Yhden mun kaverin silloisen poikaystävän kaveri oli kanssa kunnon Karri Koira-fani ja aina kun näin sitä niin puhuttiin vaan Karrista ja kuunneltiin sen musiikkia. :D

Vielä tänäänkin tuo Karrin debyyttilevy on yks mun ultimate favorite levyistä! Mun lempparibiisit tuolta levyltä ovat Ei tarkoittaa ei, Mun monneille, Timanttisade ja Amerikankotka liitää.

Tämä uus biisi on kyllä niin taattua Karria! Tykkään siitä, että Karrilla todellakin on oma tyyli. Kaikissa biiseissä on vähän sellasta 80-90-vibaa mistä tykkään. Ja tykkään tästä uudesta biisistä kyllä niin paljon, huhhuh! Jos Karrilta joskus tulee toinen levy niin se aivan varmasti päätyy mun levyhyllyyn. Lupaan.

20 kommenttia:

  1. Jee, tervetuloa takaisin blogimaailmaan! :D Oon aina tykännyt sun blogistasi ja pidän todella paljon sun ajatuksista jotka koskevat tämän blogin pitämistä. Mulle itsellenikin musiikki on todella tärkeää joten ymmärrän sun fiilikset täysin :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa takaisin blogimaailmaan, kuten Mipe jo sanoikin!! :)

    Ja oon kyllä sun kaa samaa mieltä siitä, että Karri Koiralla on sellanen oma tuttu tyyli, jonka tunnistaa heti ja mä tykkään siitä kans! :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kivan erilainen blogi sulla! Ite oon aikamoinen musafriikki, niin liityin ehdottomasti lukijaks, jos löytyisi uusia musavinkkejä :-)

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tosi kiva, että tykästyit ja aloit lukijaksikin! :)

      Poista
  4. Ihanaa kun postaat taas! Sulla on täällä tosi kiva aihe ja tyyli bloggaa :) JA tää biisi on myös mun yks lemppari! ♥

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Täällä yks Karri Koira -fani myös! :D Tykkään kovasti hänen musiikistaan ja odotin innolla tuota uutta biisiä! :)

    Jenni's lullaby

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva, että täällä on muitakin faneja!! :)

      Poista
  6. Ihanan erilainen blogi sulla! Mä en oo itseasiassa ennen kuunnellut karri koiraa, mutta tän biisin perusteella voisin kyl useammin kuunella sitä :--D Bloggaamisesta ei kannata ottaa stressiä ja ymmärrän kyllä että kerran päivässä postaaminen on rankkaa, itse en siihen kykenis, vaan postaan silloin, kun mulle sopii :-)

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Sielun toveri tais löytyä, ite herätin oman blogini kans henkiin tossa muutama päivä sitten :D mutta tosi kiva tämmönen musiikkiblogi! Kovin useesti en ookkaan tämmöseen törmänny (:

    https://marihelenn.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Hienoa että herätit blogisi taas henkiin :) ihmettelinkin jo että mihin sie oikein katosit? Onnea uuteen blogialkuun anyways!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hauskaa, että mua on oikeen kaivattukin! :D Kiitos paljon!

      Poista
  9. Hei tosi kiva tää sun blogi! Huikee idea, ja musiikkihan on tärkeää! Ja Karri Koira rakkautta <3

    VastaaPoista
  10. Kivan oloinen blogi tää :) On vähän erilainen mitä yleensä niin siksi! <3 Jatka samaan malliin vaan :) !

    VastaaPoista
  11. Oi, tällaista blogia en oo aiemmin nähnykkään! :> Vaikuttaa mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista